Thursday, August 20, 2009

Woman Is Equal To..


hahaha...jangan marah tengok pic above..usik jer..kalu marah kena jual nanti :p..huhu

SUMPAHHHH!!!!!!...

sampai sudah gua x kenal..

siapa itu wanita/perempuan/gadis/adek2 manis/leng loi/dara pingitan..

misteri sioot..

tanyelah sape2..even self-claimed playboy pun..hatta toyboy pencen pun..mahupun warded casanova yg terlantar kat hospital pasal siflis pun..

mempunyai pendapat yg sama..

apakah wanita itu sebenarnya?!!?..siapakah mereka??..dari planet Zuhal kah mereka?..atau dari Bikini Bottom??ataupun bidadari yg diusir dari langit kah mereka??..hmm..

misteri sioot..

betul la dlm kitab ckp..wanita nie ada 9 nafsu..1 akal..

yang lelaki plak kerek kunun ada 9 akal..1 nafsu..

kitab suci ekk..bukan kitab kamasutra..hahaha..

tapi nampak gayanyer..mengikut jujukan sejarah..yg LELAKI kerek kunun ada 9 akal ni lah yg tewas selalunya..kesian..ikut sgt 1 nafsu besa tuu..nafsu kinky..maksudnye=menggunakan "kemaluan" utk berfikir dahulu sebelum menggunakan otak..berfikir menggunakan lebihan testosterone..ambik ko..jadi bodo2 belaka..kesian beb..menyanyat hati betul..

uncle Napoleon..uncle Hitler..bajingan benjamin netanyahu..uncle Forrest Gump..abg Hans Isaac..abg Radhi OAG..saudara Muthusamy..saudara baru Johnny E Abdullah..abang kandung Bad Cat yg ingin bercacah tattoo naga tapi dilarang emak dan arwah Umboh @ Matu samseng kampong..antara nama besar (sampai Radhi jer..yg lain org kebanyakan jela)..ini semua pernah merasa penangannya utk memahami wanita..perghhh..

pada firasat gua tidak dinafikan penama2 di atas mungkin pernah mengutus surat centa bersaiz A4 dan membubuh bedak wangi dlm lipatan warkah tersebut utk tatapan orang tersayang..utk mengharukan lagi perasaan..mungkin..mungkin yerr..surat itu dibakar menggunakan lighter/lilin tepinya utk menunjukkan sisi liar graffiti kejiwangan tahap maksima yang tidak pernah terfikir akal oleh budak-budak zaman sekarang serta bersetemkan 15 sen..

yaaa..orang dulu-dulu mendambakan mini-compo walhal budak-budak sekarang mendambakan i-pod..gilarr..zaman sudah berubah :p

bak kata mat salleh yg datang Malaysia dengan meneguk setin Tiger beer yg membuatkan dia rasa cool teramat..blelah ckp lentok sampai meleleh kalu dah mamai..mata merah kunun2 stim..hahaha..dis fella said..WOMAN : you can't live with them and you can't live without them..

bak kata Bob Marley penghisap ganja yg tegar pulak..No Woman No Cry..

bak kata Kurt al-Cobain plak..can you believe me..when i told u..u're the queen of my heart!!!..

alamak..berhati taman plak..x sedar plak Courtney Love suda buat taik kat lu..malang si mendiang..anak dia Frances Bean tuhh..lawa sioott..ble buat bini..kasi hantar kampung..tolong mak gua kat dapur..sejok perut mak gua mengandungkan gua..hahaha..

bak kata Datuk Shah Rukh Khan plak..sapne de khaye..aabto mera dil..jaane ka sota hai..kya karoon ha ye..kuch kuch hota hai..kuch kuch hota hai..yeahhhhhh..pastu berguling dr atas bukit..haha..

pergghhh..kalu gua ditakdirkan jadi perempuan skang..riak gua..jalan mmg x tengok bumi gie dahh..tengok langit jer..hahaha..apa gua kesah..handbag gua+kasut higheel gua+baju gua+belt gua+bling2 gua+jeans gua+bedak sejok gua+tepung gomak utk memutihkan kulit gua+masker gua+salon gua+pedicure/manicure gua+makanan gua+mekap gua+losyen selulit gua+losyen tummy trim gua....campor suma..sama mcm maintenance jantan utk 4 bulan..hahaha..

x caya?..tanyelah marka masing2 bro..hahaha

yeeaaahhh..makhluk bernama perempuan ni..agaknya..bukan utk difahami dahulu..TETAPI didampingi dan difahami sepanjang akhir hayat dengan ikatan yg sah gamaknye..wallah hu alam..

kepada semua wanita yang gua sanjungi..

mak tercenta..kakak..adik2 gua..marka..bakal bini..kekasih hampir gelap tapi kembali ke pangkal jalan kerna gusar di kantoi kendian hari..akak kedai makan..amoi mualaf kedai henset..gadis manis pasar malam..akak tukang sapu iras2 kris dayanti..akak potong bawang iras2 eva mendes..makcik2 guru besar iras2 latifah omar..akak cempedak goreng garang mcm normadiah..gadis2 ayu IPTA/IPTS samada dah bayar ptptn ke blm atau x..gadis2 urbanite..sub urban..kampungan..ghetto tp berclubbing kat ceruk jln doraisamy ala2 anak orang berada..gadis2 rempit..litar tertutup..akak penjual kopok lekor yg digoreng berulang kali..pengunjung jln TAR yg rata2 wanita..wanita yg dipanggil boss..wanita keja bawah boss..wanita yg bossy..wanita yg mengutat boss nyer..wanita yg balik umah panggil hubby dia boss plak..hmmm..

dan ramai lagi..

ingatlah semua akak-akak sekalian..

sampai sudah kitorang jantan2 nie x kenal lu orang...Horayyyyyy!!!..

HIDUP WANITA!!..

anda adalah insan yg istimewa..bak kata adik gua yg bermitos..asalnye perempuan nie dicipta utk display jer..xble diusik..xble diolah..kerna cantek dan fragile..diletak dlm balang kaca..keja kite lelaki hanya dpt memuja kesempurnaan penciptaan mereka sahaja.........period.

tapi tulah bro..sedey jugak..dengar2..kalu lu org selalu gie kuliah maghriblaa..gua sekali sekala..mcm submarine plak..tenggelam timbul..camtu jgkla dengan solat 5 waktu..adusss..malu sioot..sedangkan solat tulah yg Allah nk hisab mula2 kat akhirat kelak..adusss..wake up bro..wake up!!..nie bukan main2..nak masuk NERAKA ker??...bukan pavilion tuh ble shopping2 till u drop..bukan the curve tempat tgk live band..bukan pulau peranginan tempat romantik tgk sunset..neraka tuh bro..neraka oohhh..damneddd

(gua hisap rokok jap..muhasabah diri..hmm..sesungguhnya gua antara yg merugikan diri sendiri..hmm..leka sioot..kalu ada prob jer barulah nak cium sejadah..malu gua ngn Tuhan gua..aduss..malu beb..muka jer hensem tapi masuk neraka..un-cool gilarr)

hmm..sambung balik..

dengarnye perempuan/wanita yg kite sanjungi nie jgkla yang akan meramaikan neraka di akhirat kelak..na'auzubillah..

bagi wanita2 yg beragama Islam..yg pernah hafal Rukun Iman tu apa..Rukun Islam tuh ada berapa..maybe excel masa sekolah menengah time PAFA..tapi terlupa plak kerna busy dgn urusan duniawi recently..insya Allah..gua yakin..mereka pasti sedia maklum perkara ini..mesti pernah dengar peristiwa Israk Mikraj kan??..

malas mau cerita..sendiri google lahh..mau masuk Ramadhan nie..sama2lah kita menasihati satu sama lain..

tapi yg terngiang2 gie kat kepala otak berjambul gua nie..antara siksaannye ialah..

-digantung rambutnya serta otaknye mendidih adalah wanita yg tidak menutupi rambut/auratnye sehingga terlihat oleh laki2 yg bukan muhrim utk nye..

-yang digantung payudaranye adalah isteri yg mengotori tempat tidurnya yakni bermukah dengan lelaki bukan suaminya yg sah..(ini kes kemaluan x berSOLEX la nihh)

-tergantung dua kakinya kerna tidak taat kepada suaminya spt tidak meminta izin keluar rumah dpd suami dan tidak mahu bersuci dari haid dan nifas..

-memakan dirinya sendiri kerna ia berhias utk lelaki yg bukan muhrim utknya dan suka mengumpat orang lain..

-diikat kedua kaki dan tangannya ke atas ubun-ubunnya diulurkan ular dan kala jengking padanya kerna dia solat tetapi tidak mengamalkannya dan tidak mahu mandi junub..

-kepalanya seperti babi dan badannya berbentuk spt himar ialah kerna di masa hidupnya suka berfitnah dan pendusta dan menyerupai anjing pula kerna suka memfitnah dan membenci suami..

mintak maap la beb kalu x complete..nie jer gua ingat..bkn copy paste tau..mau x engat klu dah janji Allah camtu..siap Rasulullah S.A.W tgk live gie masa di israk ke langit..seram bulu tengkuk gua..klu ada lagi tuh..tolong tambah k..kite hidup kat dunia nie kenalah berkongsi ilmu..entah esok lusa jumpa si Pencipta..siapa tau : )..

hmm..cukup menginsafkan..sapa2 nk tersengih tuh..buat dunno..lantak pii la k..kubor kang eksklusif utk memasing..xda master bedroom..middle room or small room..suma ur own room..tanah wakaf kerajaan gi tuh..kena cemeti dek malaikat kang...haaaaaa..jgn nangis plak time tuh..senyum jela klu boleh..tu pon kalu ble senyum...gilarr..seram sioot..

tapi tulahh..kiter sering lupa dan lalai..

kepada wanita yg gua sanjungi..

gua bkn anti korang..gua pencinta wanita..juz nk share jer..sebab centalah gua xmo korang kena sebat kendian hari..sakit tu uuuu..

kepada jantan plak..jgn rasa best sesangat..kite ni pon ble jd kayu api neraka jgk..ada can jugak masuk neraka..kita jantan ni lg best..lagi berat tanggungjawabnyer..sebab itu kiter jadi ketua keluarga merangkap imam keluarga..semua siksaan tuh..bole terlepas..kalu kite ni..para jantan2 yg rasa dia best sesangat BOLEH membimbing wanita yg kita centa nie ke jalan yg diredhai..yakni melalui rujukannye kitab al-Quran dan hadith2 nabi yg soheh..jangan lupa jugak..dengan ikatan yang sah..perghhh..mcm ustad lak gua..bukan Ustaz Akhil Khayy okie?!..huhu..

silap ambik course gua ni agaknye..ptt dlu masuk maktab gua nie..pastu gi al-azhar..

sebelum gua mengundurkan diri..izinkan gua menyusun semua jari jemari gua nie..memohon ampun kepada wanita-wanita yg gua sanjungi..kepada yg terasa kerna dia makan tabasco sauce tuh..sori geng..gua x sengaja nk mengguris hati korang..sori dongg..raya kang gua mintak ampun lagi..siap bwk lemang ngn sebungkus rendang tapau gie..

sesungguhnya wanita ialah ciptaan yang unik..takda diorang..x bertambah zuriat umat manusia nih..takda diorang jugak..xdala kes-kes kecundang dlm centa..x bestlaa..kena colorful sket..xkan hepi jer memanjang dlm percintaan..kena ada masam2 manis sket..baru memasing belajar..haha

kena ingat..emak kita jantan-jantan ni pun wanita jugak..gua sampai sekarang kalu kena tarbiah dengan mak pun tengok lantai jer..x berani nak lawan cakap bro..masuk neraka nanti..syurga kan kat telapak kaki ibu!!..

tapi serius..sampai skang gua x paham mak gua dan wanita2 yang lain..tapi yang gua syukur..gua tahu..mak gua n mana2 wanita/perempuan yg bernafsu 9 dan berakal 1 nie lah..semuanya menyayangi gua..seadanyaa..:)

misteri sioot..

misteri kerna disayangi walaupun perangai gua kengkadang tuh menjengkelkan..

akhir kalam..segala yg baik dtg dari Allah S.W.T..yg buruk belaka dtg dari gua sendiri..

ASSALAMUALAIKUM

pis..:)

*agaknye yg kecundang dengan karenah perempuan nie kot yg jadi gay-gay belaka..haha..ramai gay skang gua dengar kt KL nie..damnedd..terbalik bumi kite ni kang..no offense gaylord segala..gay-gay jugak..pengkid-pengkid jugak..lesbo-lesbo jugak..tapi jgn lupa berpuasa di bulan Ramadhan al-Mubarak!! :)

Wednesday, August 12, 2009

i have a short fuse..

"Oi bacol! kalu brani jom ah face 2 face!
Gampang ko ni! Ko jgn lari ah..kete aku kemek ko nye
pasal..baik ko bayar balik..jgn nk lari2 dr aku..kol
x angkat..pukimak btol..kalu ko brani tumbuk aku
aritu, xkan x brani angkat phone! mane kepale
butoh ko? Bagi anjing makan? alang2 mati lg
elok..x menyusahkan aku...harap ko bace mende

ni..aku letih maki sorang2 ni..BACOL,BACOL!.."

(sambil bace mate tebeliak, kening ala2 tony wong nye komik,urat2 kat dahi, tekak n mane yg patut sume timbul..marah gila ni..)


Alkisah...
Suatu ketika dulu aku pernah marah dgn seseorang..ayat di atas adalah ayat lengkap yang aku taip kat buletin Friendster..word by word..kes ini agak major jugak ah..biasa ah aku kan pailang..

Dulu aku memang agak pemarah kut..kalau aku marah, memang mulut cam budak x skolah..perangai mcm xde agama da..kalau aku marah, bukan saje ko yg kene..mak bapak,adik beradik,nenek moyang, suku sakat ko sume kene seranah nye..biasa la..marah..kalau marah org xkan nak senyum2, ayat manis, bagi gula2 segale..even kalau gadis pun kene tetap kene..ko buat la muka ala2 *daisy marie sekalipun, aku maki kan saja..

Marah is a negative thing..the word itself pun bunyik macam x elok...Kalau kite marah kat org, mesti kite mau tunjuk..bagi enemy goyang..make them shit in their pants..hahahaha..kalau boleh biar seluruh isi syurga n neraka tau..biar sampai langit terbakar..biar sampai hujan x turun for 100 years..biar sampai runtuh gunung2..gile la..sikit punye marah orang tu ye..haha..

Bile umur da besar, akal pun da panjang, kurang ah skit kut..kalau benci ngan client pun marah belakang2 je..depan kene senyum..no matter how annoying they can be..kite da matang..cakap elok2 je kalu x puas hati.xyah tinggi2 suare..xpayah nak merah2 muke..x payah ber asap2 telinga tu..tapi kalau da mmg org tu bodoh, xyah susah2 nak diplomasi segale..x payah nak susah2 susun ayat..pecahkan saja muka anak haram itu bak kate zizan raja lawak..damn boy..ko funny gak ah kadang2 zizan..

Hopefully that person boleh maafkan aku pasal type camtu..aku bace2 blk mmg cam gampang ayat tu..boleh buat org bunuh diri tu..kalau keimanan x cukup la..mungkin aku xde la marah sangat kat ko ni..maybe time tu ade event2 lain yang berlaku dalam hidup aku ni..maybe ade somebody else yg bikin aku panas..ntah..aku pon x ingat..cerita 3 tahun lepas ni..at that time mmg byk event pelik2 kut..

aku ade trbace ayat ni kat mane ntah..

people will forget what u said,
people will forget what u did,
But people will never forget how u made them feel..

so if i've ever make u feel like shit, i apologized..all of u..



*pelakon filem org dewasa..

Monday, August 10, 2009

Chentanya Bersegi Tiga


lokasi : united state of pandan jaya
masa : pagi buta yg berembun..
acara : pergaduhan pasangan ber'chenta tercetus..
-------------------------------------------------------------------------------------------------

KENANGA : lepaskan tanganku andika..lepaskann..

ANDIKA : ahhh..tidakkk..selagi kusut belum terurai..selagi soal tidak berjawab..selagi guruh belum bersambut..selagi itulah aku tidak akan lepaskan tanganmu..

KENANGA : mengapa bicaramu penuh duka wahai kekasihku??..lepaskan pergelangan tanganku ini..biarku uraikan kusutmu bak memintal benang dari kapas..ohh..lepaskanlah duhai kekasihku..

(andika cairrr kena ayat dek kenanga..apa daa jantan!!)

ANDIKA : aku rela lepaskan..tapi tebus janjimu itu..kerna sebu di dadaku ini tidak tertahan sakitnya...oohhhhh..

KENANGA : kenapa kekasihku?..kenapa kamu berduka lara?..kerna kerja di lautkah?..kerna hasil laut kurangnya sudah?..kenapa kekasihku..bicara kepadaku kekasihku..

ANDIKA : hmm..semuanya kerna..kerna CHENTA kita!!..

(kenanga termangu sekejap..)

ANDIKA : aku merindui mu kekasihku..makan tiadanya selera..mandi tiadanya basah..tidur pastinya tidak lena..ohhh..sakitnyaa..inginku robek sahaja dada ini agar aku persembahkan hatiku ini kepadamu..oh kekasihku..biarku mati tiada berjasad namun roh ku masih mengejar chenta kita..ohhh

KENANGA : lagiii..

ANDIKA : akanku pintal awan-awan di langit buat permaidanimu..akan kusiram harimu dengan hilai tawa..akanku petik buah larangan di taman persendirian..akan ku renang lautan api..akan ku daki puncak himalaya..akanku ukir lembah dengan namamu..akan ku sambung ekor beruang..semuanya kernamu chenta..oh kenangaku sayaaaaanggg..

KENANGA : usahlah bicara begitu kekasihku..berat hatiku mendengarnya..

(padahal suker..)

ANDIKA : tidakkah Tuhan sedar salah seorang bidadarinya lepas ke bumi??..

KENANGA : maksud kekanda?

ANDIKA : adindalah bidadari itu!! ;p..ohh..beruntungnya kanda dpt melihat kecantikan yg tidak terkira ini..usahlah adinda bersuara..tutup matamu..ketap bibirmu..bagi peluang untuk kekanda melihat keayuanmu..

KENANGA : boraklah kekanda nie..bikin adinda malu sajaaa..

(kenanga tersipu-sipu malu..baru dia tahu boifren dia jiwang karatz..haha)

MELUR : cisssssssss...meremang bulu romaku andika!!!..meremang!!!..bicaramu bagaikan tiada nyawa..longlai bak lalang dipuput angin bayu...

KENANGA & ANDIKA : kusss semangat..(masing2 terkejut kerna melur tetiba menerpa..)

ANDIKA : benggali roti menjual keropok ali baba..tuan hamba apa cerita!!!..(dengus andika kemarahan)

MELUR : persetankan jejaka ini kenanga..janjinya hanya kosong belaka..matanya kecil terjojol persis penipu..dahinya sempit penuh bicara dusta..cissss..andika durjana..jika berdarah pendekar..marii kita menduga kekuatan...

(melur pon membuka bunga-bunga silat)

ANDIKA : ku ingatkan anak gadis tempatnya hanya di dapur sahaja..rupanya ada seorang terlepas..

(andika pon sama membuka bunga-bunga silatnya)

KENANGA : suuuudddaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhh!!!..hentikan ini semua..hentikan!!

(pinta kenanga dengan cucuran air mata..depa buat taik telinga saja..)

ANDIKA : darah Jebat pekat di susuk tubuhku..jangan memandang enteng bicara seorang pahlawan..kerna nyamuk..satu kelambu sanggup ku bakar!!..bersedialah melur..bersedialah menghadap Penciptamu...yaaahhhhhh...

MELUR : tuan hamba hanya ingat tuan hamba shj yg berdarah pahlawan?!?!..datukku..bapaku..dari keturunan tun teja..kami berdarah bangsawan..pahlawan cacamarba seperti tuan hamba..kami tidak bagi muka..gunung jerai memukau mata..setanggi harum di singgahsana putri hati..kerna mulut badan binasa..bersedialah untuk mati!!!..yahhhhh..

(tiba-tiba..)

KENANGA : berhentiiii!!!!..berhenti kalian berdua..hamba chenta kan kalian berdua..chentakan kalian berduaaaaa....ohhhh Tuhan..hentikan semua ini!!!..

(andika terkejut beruk..)
(melur tersengih bangga..)

suasana menjadi suram..kepekatan malam menusuk kalbu pada ketiga-tiga pelaku chenta..masing-masing tidak bersuara..

tiba-tiba 2 susuk tubuh datang..
siapakah mereka??
adakah mereka pun ingin turut serta pertelingkahan chenta awkward ini??
adakah mereka juga chenta hati gelapnya KENANGA??
adakah mereka konco-konconya ANDIKA si pangeran chenta yg sudah terkejut beruk tadi??
ataupun mereka adalah sebangsa MELUR yg mencintai bangsanya??
hmm...
-------------------------------------------------------------------------------------------------

(dalam jip..lagu smooth criminal michael jackson berkumandang..)

jo : kite nk gie mana ni bro?

shah : pegi hartamas lahh..pagi-pagi buta nie ramai org baru balik clubbing mencucuk langit..cuci mata jap tengok awek2 sana dressing x cukup kain..hahaha..

jo : x cukup kain pon..dari kepala sampai ibu jari..mahal2 belaka..entah2 gaji kita sebulan dua kot..hahaha..seronok jgk mengumpat pagi-pagi camnie..

shah : yeahh..memang seronok..boleh buat hobi..berangin betul gua..esok dahla gua cuti..jgnlah memekak pagi2 buta camnie..nak bergaduh pon..tggu jela esok ke apa..bagero betul..

jo : hahaha..gua pon naik hangin..sok nak gie site..kang gua ngantok psl x cukup tido..mmg gua sembelih sekor2 tadi buat sate..baghal punye perangai..

ANDIKA : lepaskan aku..lepaskan aku..lepaskan aku!!!!!!!...

jo & shah : ehh bodo..ble senyap x?!?!?!..(bentak mereka serentak)

jo : dari tadi miaoowww...meaowww..meaoowwww..mcm kucing gersang..naik menyampah gua..nak kinky2 pon..tggulah weekend..weekdays nie kitorang manusia nie nk kerja2 belaka oiii..x mau dengar lu ngilai2 pagi-pagi buta nie..terganggu tido kitorang..bikin panas betull..

shah : ehh tompok kinky..apa daaa ko buat kat pandan..carik awek kat tempat ko laa..ko x laku ker apa kat tempat ko??..awkward giler aku tgk td..yg sekor lagi td betina tauu..perghhh..songsang chenta korang nie..

jo : yeke?!?..sekali jatuh chenta dgn kucing betina lesbo dahhh..kesian lu tompok!!..hahaha..meh kitorang hantar lu pegi hartamas..sana kucing2 betina hot-hot belaka..class gie tuh..jgn risau..gua bekalkan lu dgn whiskas free..huhu

shah : mana lu dpt whiskas tuhh?..

jo : aikk..kita kan pernah bela kucing..buat2 lupa plak..padahal kucing dia..lu nk tau x??..mesti lu heran..apsal kucing parsi lu dpt baby bertompok..

shah : apsal jo??..

jo : haaaa..mamat tompok kat belakang jip kite ni lahh punye kerja..player nie..last2 gado psl lesbo..padan muka..hahaha..

shah : cilake ko tompok kinkyyy!!!..rosak keturunan kucing parsi aku..ambik ko!!..(shah pon menjentik telinga ANDIKA @ tompok bertalu-talu dengan geram)


*akhirnya ANDIKA @ Tompok Kinky telah dideportasi ke Seri Hartamas..seronoklah dia mendaki hierarki kucing jantan player kat sana agaknyer....KENANGA & MELUR tak nampak muka lagi dahh..mungkinkah hubungan songsang mereka telah dihidu oleh keluarga masing2?!?..ataupun KENANGA telah berhijrah jauh untuk bermuhasabah diri..ataupun MELUR mencari mangsa baru..tiada siapa yang tahu..yang pasti..tiada pertelingkahan chenta sia-sia lagi di united states of pandan jaya..kami pon dapat tidur dengan lenanya..as happy as god in france rasenye nikmat ini..yeahhhhhhh!!!!